Miriam a nádherné oči

Miriam a nádherné oči

Anotace: ...láska, nejhorší z nejlepších výmyslů člověka

Ach…zapomněl jsem jaké je to milovat,
tvé krásné modré oči,
chtěl bych s polibky slíbat,
až do konečků tvých nejtajnějších míst.

Krok po kroku k tobě se blížím,
se stejnou rychlostí se ode mě vzdaluješ,
jsem jen pár slůvek v tvých ústech,
ve rtech tak nádherných jak nebe jest.

I když v dáli, v zemi daleké,
tak teď vedle tebe jsem,
a má ústa žádají jen malou milost…

to tvé rty a tak nádherné oči,
do tmy vnáší klid,
věřím, že tě jednou v celou tě obejmu…
Autor Láďa, 17.08.2008
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: okapovaroura, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí