On a ona .. Ona a on ..

On a ona .. Ona a on ..

Anotace: I think ..

Romeo a Julie.
Láska až za hrob,
jí bylo 14 let!

Edward a Vivian.
Pretty Woman,
ona byla děvka!

Kurt a Courtney.
Někdejší hvězdy,
oba fetovali!

Michal a Eva.
Z knihy Memento,
ona se zabila!

Alex a Kate.
Dům u Jezera,
dělily je dva roky!

Rose a Jack.
Titanic,
on byl chudý!

Rafe a Evelyn.
Pearl Barbor,
byla mu nevěrná!

Kráska a Zvíře.
Vrátila se za ním,
on byl zrůda!

Fiona a Shrek.
Pro něho,
zůstala zlobrem!

A kde je pravda?
LÁSKA NENÍ.
Ty a já?
Tak kdo to změní?
Autor Skořicová princezna, 17.08.2008
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Vlk v rouše, okapovaroura, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozdíly jsou lásce k smíchu!
- nezapomeň ;)

17.08.2008 15:30:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí