Jednou to (snad) pomine

Jednou to (snad) pomine

Anotace: ...

Jsou chvíle, kdy se mi tají dech,
nepřemýšlím, chtěla bych abys byl zpět...
Zapomínám na odmítnutí, na slzy
i na tvou novou hvězdu.
Občas doufám, když tě vidím blednu!

Přistihnuta sama sebou...ztrácím se...
když mě nikdo nevidí trápím se...
Jak jen bych tě teď potřebovala,
ale ty už dávno s jinou spíš...
Autor Kariš, 17.08.2008
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí