Sen

Sen

Anotace: Já chtěl bych jen žít z tvých polibků, svou laskou tě hřát, být princem tvých snů, já chtěl bych jen žít jsem dost naivní zkouším zas vstát a zprávu ti dát. Damiens Nerýmované, jen vylití pocitů

Sen, jež se mi dnes zdál,
bylas v něm i ty,
a já tě mohl milovat...

Stále si mne odmítala,
ale já zůstával poblíž,
Všichni již od tebe odešli,
jen já zůstal klečet sám...

Do bdělosti se probouzím
a toužím pohádkám uvěřit,
můžu dýchat můžu se smát,
nyní veřím v pokání a šťastné milovaní...

Svítaní mi dává šanci žít,
myšlenky na lásku mne obklopuji,
ty jsi však krásný hlavolam,
v němž toužím navěky hledat...
Autor Element, 18.08.2008
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí