Slepota

Slepota

Anotace: .............

Něžná slepota,
dny a noci,
nerozlišuji,
vše co slyším,
vše co cítím,
nevím jaké jsou jiné barvy,
bílá,
černá,
pravdu,
lež,
ty dvě znám,
ostatní chutě nepoznávám,

betonová zahrada,
máslo na hlavě,
mlčení v růžovém,
na lavičce sedím,
jak bláznivý realista,
barevného světa,

sedím na cestě,
šedá je barva naděje,

holubi na střeše,
poslové jara v kapse,
našel sem své,
záznamy prázdnoty,
v cizím srdci.
Autor Vlk v rouše, 18.08.2008
Přečteno 372x
Tipy 17
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, LauraKošinová, Psavec, její alter ego, Bíša, okapovaroura, Rayzz, WAYWARD, Adrianga, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

deprimující, z pod víček jen trsy trávy... šťavnatě sežehnuté sluncem

18.08.2008 22:48:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí