Novomanželům

Novomanželům

Anotace: ke společné cestě životem pro moji sestřičku

Novomanželům

9.8.2008

Když láska jak víno dozraje,
dvě srdce úrodu sklidí.
Opíjet budou se štěstím
ať každý z nás to vidí

a přeje jim jen to nejlepší …

Dnes vyrazí spolu k oltáři,
dva osudy v jeden se spojí.
Láska, starost, důvěra,
na tom manželství stojí

a radost oběma přináší …

I labutě na vodách temných
čeří vlny společně.
Jedna druhou zahřívá,
než vysvitne slunce konečně

a na cestu spolu se vydají…
Autor Rayzz, 18.08.2008
Přečteno 1004x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí