Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Když nejde to,jak bys chtěl,žiješ,jak to jde.

Sbírka: Slova moje vlastní

Hvězdy zmotaly mi hlavu,
úsměv zmizel kdesi v davu.
V srdci zbyla ostrá rýha,
však naděje neumírá,
plamen v očích neskomírá,
nevezme čas,kde zbývá víra.

Ze stínu jsi vystoupila,
víno pravdy se mnou pila,
pravda srdce nepopřela,
horká láva ve mě vřela.
V duši mé teď vězí střela,
zbyla sklenka opuštěná.
Autor Pietro, 20.08.2005
Přečteno 833x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí