Pochyby

Pochyby

Anotace: Dnešek nějak udělal své, možná... kdoví, jen hloupé pochyby. mám ale pocit, že..., všechno Mu začíná všednět. Já Mu všedním...

Sbírka: černý pírko

Měla bych vstát a jít
Dnes už je zakázáno snít.
Neklečet u kolenou Tvých a prosit
a toužit a doufat (marně-?), smutek nosit...
Byl's moje modla - a jsi jí stále
a snad i věřím, že můžeš být i dále
- Není víc, co bych si mohla přát
Ty, já... a naše těla o sebe hřát
Ty, já... a spolu dál jít.
Ty, já... a jeden druhého mít.
Mám strach, že si to neuvědomuješ
Bojím se, že už mě nemiluješ.
Stal ses mým světem, a to je možná špatně, Ostatně...
není pro mě nic víc.
Svůj domov nacházím ve Tvém objetí
(- žiju ve špatným století?)
Autor vende, 18.08.2008
Přečteno 556x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...století je správné,jen pěšáci jsou nějací jiní :-)

18.08.2008 21:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí