Amore vezmi si příště brýle

Amore vezmi si příště brýle

Anotace: ...

.
Nejsem správcem tvé konkurzní podstaty

i když říkáš, že šlapu ti na paty.

Nechci být ani daňová účetní,

má dáti - dal, už počítám po třetí.

Kolik nám zbylo a kolik máme,

když svůj vztah pořád počítáme.

Možná jsem byla jen tvoje záložna,

proto si připadám úplně nemožná.

Nechci být ani tvá vrchní sudí,

když prázdná náruč marně studí.

Sůl mohla bych v pytlích vyvážet,

prý že nemám dál ti překážet.

Solná jezera se v polštáři ztrácí

a vítr za oknem svou sambu tančí.

Snad zažene zlé myšlenky z mé hlavy,

slzy tečou jak proudy horké lávy.

Už nestřílej Amore nadarmo své šípy,

udělej terč si třeba z lípy.

Trefil ses špatně, takhle to dopadlo,

hrál si se mnou, přihlouplé divadlo.

Hlavně, že sklízíš od jiných uznání,

když já jen říkám, to svoje vyznání

chybíš mi čím dál víc a víc,

vím, jsem jenom sloužící z nemanic ...
.
Autor okapovaroura, 18.08.2008
Přečteno 388x
Tipy 28
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Belmon, enigman, Holis, LucQa, Lota, Psavec, Smike, bokken, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nemanice...tam nás je jich více...možná zase víme, jak vypadá SRDCE :-)

19.08.2008 11:37:00 | Lota

Paráda.

19.08.2008 11:25:00 | Psavec

Super to je.

19.08.2008 09:04:00 | MalaIzis

ST.......klobouk dolů

18.08.2008 23:48:00 | Caracol

máš určitě srdce, tak kdo má víc?

18.08.2008 23:30:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí