Střípky pocitů

Střípky pocitů

Anotace: ...

Rty zkropené slzou
a svraštělé, jak vyschlá hlína.
Meč skřížený s Tvou ženou,
už přestávám chtít vnímat.

Jsem zmírající troska,
co jen pro sebe Tě chtěla mít.
Její štěstí počká,
jen kvůli Tobě chci se bít.

Zlou paní jsem se stala,
nechce se mnou nikdo žít.
Však věřit jsem nepřestala,
že Tě budu někdy mít.
Autor Black rose, 19.08.2008
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: Koza, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neni to zle,ale ty rymy mas dost fadni a tim to ubira pozornost...

19.08.2008 11:13:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí