Sbohem na cestu samoty

Sbohem na cestu samoty

Anotace: Všechno jednou končí.Musím dál žít,i když jen jako lidské torzo s potřebou existence.Sbohem lásko

Jako keř šeříku,jež v horkých dnech
bez vláhy pomalu uvadá,
tak i ta naděje v snech
do zapomnění upadá.
Jako vlaštovka,co ji chybělo síly
bez křídel leží na kamení,
tak i já letěla ke svému cíly,
teď ležím vedle ní.
Jako styrý lampion,který se nikomu nelíbil,
neprocitlý ve své jedinečnosti,
tak i mě osud políbil
a odevzdal mě náruči věčnosti.
Jako hvězda,jež ve vesmíru vyhasla
ztratila život a obloha lesk,
tak i má sláva vyhasla,
zbyly jen vzpomínky a stesk.
Jako kapka vody,co po mnoho roků
ožívala když sníh tál,
tak i já se ztratím v širém toku,
bůhví co se mnou bude dál...
Autor Iz, 19.08.2008
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

divím se, že to nema jeste zadny tip, neni to zle...chtela jsem ti vytknout rytmus,ale pak jsem si to precetla znova a nahlas a celkem to sedelo..

19.08.2008 11:12:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí