Ty

Ty

Anotace: Pro každého báseň s jiným významem, řekl bych, ale zařadil jsem ji do sekce láska...

Ty

Vůně tvých vlasů
na polštáři rozprostřených,
kouzelná je jako noc-
studna poklon nevyřčených.

Poslouchám tvůj dech,
jak pomalu slábne.
Smrt se skrývá v bílých zdech,
ruce k tobě hbitě vzpřáhne.

Křivda tvá mi v mysli lpí,
jednal jsem v jejím stínu.
Avšak - Bůh to ví -
žalem s tebou taky zhynu.

Co jsou dvě duše nebohé
v labyrintu světa?
Udělal jsem stejně jen to,
co jsi léta spáchat chtěla.

Spíš, či bdíš?
To je jedno.

Budeš brzy v světě světla,
to místo ti závidím,
utopím se v lávě pekla,
za nic se však nestydím.
Autor jastrebok, 19.08.2008
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, Ctěný pán, Manon.H
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v prvni sloce ti nenavozuje rym..
jinak si dej pozor na rytmus.,, moc to nevychazi

19.08.2008 17:59:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí