V nouzi mě opustil

V nouzi mě opustil

Anotace: v nouzi poznáš co jsou lidi zač

Na čele mi přibyla další vráska
Muže za to snad cit jménem láska?
Mám v sobě hrozný zmatek
Newím koho nenáviím a koho miluji
Je tolik citových látek....

Stále přemýšlím jestli se nad ním smiluji
a pustím ho do svého života
Jako milovaného člověka, né jako otroka.
On totiž zklamal když potřebovala jsem podržet
Když mi bylo těško a slzy jsem chtěla od něj zadržet

Chtěla jsem aby mi pomohl zbavit se mého trápení
Aby semnou přemýšlel a radil mi
bývali jsme spolu tak sladení
proto myslela jsem že pomohl by mi

Bohuželo se ukázalo že na mě kašle
Když jsem ho potřebovala aby mě podpořil zdrhl
Nechal mě tam stát samotnou
Na jinou holku se vrhl...
Autor Snilek.holka, 19.08.2008
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí