Miloval,milovala,milovali..

Miloval,milovala,milovali..

Anotace: a miluje....jenže neviditelně ...pro tebe Wewerko...///////je to cik cak.. a málokdo pochopí...

Milovala jedna dívka..
...vroucně milovala...
byť mezi ní a její láskou
tvrdá skála stála.

Však milovala až moc na to,
aby se to (lehce vzato)
vytratilo v překladu.

Ač znala dobře pravidla,
teď zrovna asi nebyla
vzor správného příkladu
"sesterství"
________________________

Milovala druhá dívka,
ta milovala se štěstím,
a tak se oběť lásky obou
ocitla na rozcestí.

Pak vydala se druhou cestou,
cestou sestry starší,
a dívku první od té doby
věci,co se stanou, straší.

*** A tak dál miluje slepě, hluše,
ikdyž už pouze v skrytu duše!! ***
Autor Sana.sorrow, 20.08.2008
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: Woski, Janey-y
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle básnička má svoje kouzlo,jelikož je o mym problému...Sanuška ví o co jde a Vám to asi došlo,podle slov... děkuju ti děsně moc zavšechno Sáňuš...jsi jednička..a básničky moc krásný obzvlášť tahle..:)

20.08.2008 16:04:00 | VeRoNiCoO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí