Ta bolest...

Ta bolest...

Anotace: Já nwm co k tomu prostě dodat...

Srdce pořád bolí.
Proč mě nechceš?
Ty přece víš,
že mé srdce nikdy nepovolí.
Já se do tebe na první pohled zamilovala.
A ty to moc dobře víš.
A nedokážu tě vyhnat z hlavy.
Tak proč semnou nechodíš?
Já vydala už tolik snahy.
Ale ta je asi k ničemu co?
Když mě i přesto nechceš.
Já tě nedokážu nemilovat,
tak jak chceš.
Budu se trápit dál.
A budu si stále myslet,
že někde tam uvnitř si mě taky miloval...
Autor Janey-y, 20.08.2008
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Someday, bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí