Miluju tě

Miluju tě

Anotace: prosím netrap mě... prosím

Miluju tě, i když je něco špatně,
miluji tě, i když nyní vidím matně.
Nechci bez tebe lásko nikdy žít,
všechno, co si přeju, je s tebou být.

Tak prosím nebuď ke mně chladná,
prosím, nežij minulostí zlou,
Jsi pro mě tolik záhadná,
chci mít lásku tvou.

Co se změnilo?
Já pořád miluju tě víc.
Něco naší lásku pohřbilo?
Chci líbat tvojí líc!

Už takhle nemůžu,
když pocit mám,
že nic nezmůžu,
že budu sám.

Vysvětli mi prosím,
co se děje,
co cítíš ty, vědět musím,
je pro mě naděje?

Protože po všem, v mém životě,
miluju jenom Tebe!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 20.08.2008
Přečteno 484x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

forgive me...

20.08.2008 16:40:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí