Metamorfóza

Metamorfóza

Anotace: Kolik okamžiků v životě je hodno naší pozornosti? Když jeden pohled dokáže divy, nač zajímat se o cizí chyby?

Jediný den,
změnil mi svět,
již nikdy víc,
nebude nic jako dřív...

Pro tvé oči, skočil bych do ohně,
dík tvým slovům, dalas mi odvahu,
tolik věcí jsi změnila,
jen nešťastná láska ve mne zůstala...

Řekla jsi "ne" a já zas "ano",
nakonec to skončilo u "možná jednou",
tyto dvě slova dala mi víc,
než troufal jsi si kdykoli říct...

Řekl jsem pravdu,
tys byla zaskočena,
však přišel jsem pozdě,
kdy nemůžeš být má.
Autor Element, 20.08.2008
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí