Jít dál...

Jít dál...

Anotace: písnička od kamarádky

Jít dál…
1. Po nebi svět vidím plynout,
Zastavím se, letím dál,
srdci mému odpočinout,
Nadechnout se, jít dál.

2. Na nebi tě marně hledám.
Procitám zas do svých snů.
Tíhu vzpomínek svou zvedám.
Počítám čas prošlých dnů.

Ref.: Já vím, že ty jsi se mnou pořád,
vím, že mi pomáháš.
Chci žít a střežit tvůj řád,
Chci žít a dál tě poznávat.
Jít dál, ty mi pomáháš,
Kráso mého srdce.
Jít dál, a ty víš kam,
Řídíš cesty mé!!!

3. Všude kolem nás je tebe,
Kroužíš lehce u spánků.
Měkce mi povídá nebe,
Že jsi v tom kouzlu červánků.

4. Hledám tvou tvář,
V záblescích a hromech.
Náhle vidím velkou zář,
chci ji projít přes tvůj dech.
Autor lopat, 20.08.2008
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí