V peřinách

V peřinách

Anotace: tobě

V peřinách nocí polykáš
za žaluzijí žal
já dobře znám ten smutku plášť
vždyť jsem s ním kdysi přikrejval
komoru srdeční
V tmách jsi jak v hlubinách
a v dlani čáry žití
teď podobny jsou síti
snad z hrudi ti už dýka ční
a zdá se že tě chytí
to lásky vlnobití.
Autor zenge, 20.08.2008
Přečteno 525x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, okapovaroura, gentoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí