Znamení

Znamení

Anotace: vymazaná z 18.10.2007

.
Lásko v trní ukrytá
mráz spálil tvůj žár,
už touha z tebe nedýchá
jsi jen počmáraný cár.
Věřila jsem slovům,
co říkáš na počkání
na každém z rohů.
Naučené fráze,
kterým nevěříš ani ty,
jsem snad z jiné planety
nebo Marsu či komety.
Noc dala mi samet na šaty
a hvězdu na čelo,
aby brečet se mi nechtělo,
co ty o tom víš,
mohl jsi jít blíž,
sama nesu si svůj kříž
a vypálený cejch.
Déšť stéká z nebes,
tu mou hvězdu radši neřeš
nemá ji každý, já ano,
vstávám s ní každé ráno.
Znamení z nebe nebo pekla
v sobě mám, před ním jsem neutekla
i když utíkám a nevím kam ...
.
Autor okapovaroura, 20.08.2008
Přečteno 441x
Tipy 31
Poslední tipující: Agniezka, drsnosrstej kokršpaněl, Belmon, pejrak, Taog, igniss, Actafool, Psavec, Vlk v rouše, Holis, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je moc povedená.

21.08.2008 22:19:00 | Psavec

to já mám s nima podepsanou smlouvu, že až budu chtít tak mě vezmou sebou :)

21.08.2008 21:58:00 | okapovaroura

... já je chytám! ale většinou je zahazuju... Strašně rychle se množej!
"Pomoc! Pomoc! Pomoc!"
_______________________
Moc pěkná básnička!
NGK

21.08.2008 12:25:00 | Hannazka

dobře poskládaná slova

21.08.2008 00:13:00 | SZN

...není to špatné dílko

20.08.2008 23:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí