no comment...

no comment...

Anotace: ...

šílené bláznění,
protkalo její duši,
ošklivé zasnění,
říkal,že jí to sluší...

splynula s jeho tělem,
i s jeho duší,
oči zavřené blahem,
srdce jí buší...

za sklenicí s vínem,
seděla nahá,
hleděl na ni se smíchem,
ona se ho bála...

poznala srdcem,
že to bylo na nic,
byl jejím vůdcem,
nebyl už panic...

zabil její snění,
umřelo v ní víc,
zbylo jenom chvění,
a pak už vůbec nic...
Autor jarkaj, 20.08.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí