Tři, čtyři hlava do písku

Tři, čtyři hlava do písku

Anotace: Jako to dělaj pštrosi..

Už sem myslela,
že tohle mám za sebou..
Ale pak se zase jednou objevíš a
je to všechno zpátky..

Vlastně,
možná to ani niky nepřešlo...
Je to asi hluboko ve mně
a nemůžu se toho zbavit.

Zjímalo by mě,
jestli ten nedělní večer
probudil i něco v tobě..
Asi né co?

Já vím...
Ty se přece nechceš vázat
Autor Screaming_Symphony, 21.08.2008
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Defeaterka, Ještě dítě
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechtít se vázat.. samo o sobě neznamená zlo, ale...
To nikdy neodchází, jenom se to utlumí...

19.12.2008 15:35:00 | Ještě dítě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí