Že se vrátíš...

Že se vrátíš...

Anotace: Rozum mi říká, že už jsem to vzdala, ale srdce stále doufá...

Sbírka: Pavel

Tak jasný slunečný den už jsem dlouho neviděla
A dlouho jsem nebyla přes den vzhůru
Tak dlouho jsem se snažila zaplašit
svou každonoční můru
Odlesky tvých rtů v měsíčních krajinách
Otisky tvých prstů na své kůži
Tvůj dech v ústech mých
Každý hřích,
co spáchali jsme spolu bez váhání
Pak nastal konec
A můžu za to vlastně já
Nebyla jsem dost silná, nebyla jsem odvážná
Několika slovy zničila jsem, co mohlo být navždy
Byl to zločin, dopustila jsem se vraždy
A chci za to nést svůj trest
Však za všemi těmi mřížemi nepřestanu věřit,
že se vrátíš...
Můj rytíř na bílém koni, co přijede jen jednou v životě
Můj hrdina
Miluji tě
Nikdy to nebylo jinak
Nikdy to jinak nemohlo být
A dodnes nevím, proč jsem tě nechala jít
Vždyť tohleto hrdinství jen bolest přináší
Ty to musíš vědět nejlépe
Každé to "ne"
nikomu nepomůže
nikoho nezachrání
Nezachránilo mne
Nezachránilo moje srdce
A duši, co mé tělo obývá
Jen mě to všechno donutilo čekat
na něco, co už mít dávno mám
Vím, že se vrátíš
Musí to tak být
Dala jsem život
Vše, co jsi chtěl mít
Dala jsem život
za lásku, co nevrací se
Ztratila jsem se
v prostoru i čase
kvůli tobě
Bože!
Sluneční paprsky hladí moji tvář
Dny ubíhají v kalendáři
Dnes ráno nejdu spát
Vím, že se ke mně vrátíš...
Autor unstoppable, 21.08.2008
Přečteno 422x
Tipy 13
Poslední tipující: fijalka, a_tao, Bíša, bokken, Lota, nhima, Holis, Květka Š., enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Bloudi rytíři zbloudili na cestě štěstí.
U všech to nevadí, až na jednoho.
Na cestu nevidí v dešti
ze Tvých slz.
Usměj se.
To bude
lepší.

25.08.2008 20:24:00 | a_tao

Velmi pěkná báseň...kéž bych takovou báseň dostal od ní, dost by seděla...ale nedostanu. Tobě držím palce:)

22.08.2008 12:28:00 | bokken

...nic není náhoda, náhoda neexistuje, náhoda není bezesmyslu...a tak všechno co nás v životě potká???...nebudu dál pokračovat, protože jak najít odpověď???...na všechno musí člověk přijít sám...tedy, asi ne náhodou jsem si přečetla Tvůj komentář u enigmana...proto jsem tady...a ráda přijdu zas, už ne náhodou...budu chtít...:-)

22.08.2008 10:20:00 | Lota

krásné....on se vrátí...on vlastně nikdy neodešel...

21.08.2008 14:38:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí