Zpověď

Zpověď

Anotace: Všechny hvězdy z nebe se dívají.

Ležím pod hvězdami,
zelená mlha line se krajem.
Proč tu ležím sama s myšlenkami.
Ztratil si o mě zájem?

Jsem tu sama se svými zloději snů,
snad nejsem dost žena.
Jak krásné by bylo,dotýkat tvých rtů.
V tvojí kůži být oblečena.

Moje city jak břity zarývají se pod kůži.
Mé tělo se brání.
tak nevím kde jsem udělala chybu,
konejši mě černý ptáku,ať už se netrápím.

Pomalu tajou sněhy bílé,
chvěju se jak list.
Otázky které nejsou milé,
pohledy ve kterých se bojím číst.

Noc přikryje svůj černý plášť,
mé myšlenky černé odletí.
Není to strach já neskovám tvář,
budu si snít svůj sen o dítěti.
Autor Maruška123, 21.08.2008
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co bolí,to přebolí...

07.06.2010 21:37:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí