roklina

roklina

Anotace: tobě

Špatně se usíná
když stíny příjdou k dveřím
pode mnou roklina
já hloubku slinou měřím
zbylas mi jediná
komu tu ještě věřím
Ty věříš na duhu
na začátky a konce
na mlhu od luhů
na kosatce a zvonce
co rostou ve stráních
na horách staletí
než přijde první sníh
a ptáci odletí
zapomenem..
jak hřejou doteky
i když je mráz
na cestě daleký
jak zní náš hlas
zbyde nám samota
a potom vše zamotá
do stáří čas.
Autor zenge, 21.08.2008
Přečteno 467x
Tipy 7
Poslední tipující: visla, igniss, Holis, okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí