trosečník

trosečník

Anotace: tobě

Jseš lásko ostrov
v pustým moři
a já jsem trosečníkem
co ještě věří ve štěstí
vyvržen na břeh
a vzbuzen ptačím křikem
zápasím s bolestí.

Spousta z nás
zůstala ve vlnách
a lokaj vodu slanou..
děkuji lásko za tvý břehy
jsou jemným pískem zavátý
já vždycky věřil na příběhy
na loučení i návraty.

Spousta z nás
zůstala ve vlnách
k břehům se nedostanou.
Autor zenge, 21.08.2008
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: visla, igniss, okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké...:-)

21.08.2008 21:54:00 | Lillian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí