Tvoje :-)

Tvoje :-)

Anotace: nechtěl:-)

Chtěla bych být bílým heřmánkem,
abych Ti provoněla den,
až půjdeš bosky loukou za sluncem.
Chtěla bych být duhou barevnou,
pak bych začínala i končila ve Tvém srdci
a vedla Tě vždy tou správnou cestou.

Jo být tak ranním svítáním,
to bych byla první,co bys ráno uviděl.
Být i slunce západem,chodila bych s Tebou spát.

Vítr když Tě hladí po vlasech,
tím bych také chtěla být.
Být vzduchem co vdechuješ,
to bys beze mne nemohl žít...

Byla bych Ti prostě ráda vším,
protože můj den začíná i končí u tebe...
Autor Lillian, 21.08.2008
Přečteno 695x
Tipy 13
Poslední tipující: Robin Marnolli, Stoneman, laura3, Rbb, Žqáry, Vlk v rouše, Gájatrí, milenium, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

pěkná je.
RM.

29.01.2013 13:36:25 | Robin Marnolli

krásná... mluvíš mi z duše:)

22.08.2008 23:52:00 | Gájatrí

ach...:-)

22.08.2008 20:53:00 | Máří Magdalena

Moc pěkné..Taky bych chtěla být svému příteli vším. Jen se nám to nějak nedaří.

22.08.2008 13:24:00 | milenium

...je milá,zaláskovaná :-)

21.08.2008 21:51:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí