Pokora

Pokora

Anotace: modlitba pomáhá....:-)

Vyletělo sto holubic, z mojich očí do nebe,
přišla jsem dnes o své srdce, přišla jsem dnes o Tebe...
Srdce pláče, žal ho svírá, nechce se mi víc už žít,
po své bídné pouti světem, jen sama teď musím jít...
Děkuji Ti Pane za vše, za to že nademnou bdíš,
děkuji Ti Pane za vše, to co dáváš, i co bereš si,
děkuji za všechny duše, Pane, jenž jsi na nebesích...
S láskou dávám do Tvých rukou život svůj,
jen s modlitbou,
prosím sviť mi na mé pouti,
půjdu po ní s pokorou...
Jsem jen loutka, co tu klečí,plná žalu,emocí,
oddávám se Tvojí vůli, žádám Tvojí pomoci.
Věřím v Tebe,můžeš všechno,prosím cestu ukaž mi,
jen Ty Pane řekneš kudy, já pokorně vykročím.
Dej mi sílu, klid mé duši,odvahu jít rovně dál,
děj se Pane vůle Boží,se vším cos mi dal i vzal.
Věřím ve Tvou lásku mocnou, nekonečnou,bezednou,
prosím drž mne pevným stiskem,nedovol mi býti zlou.
Sám rozhodni o mé pouti,
věřím v tebe,prosím, doufám.....s pokorou...
Autor Lillian, 21.08.2008
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Stoneman, laura3, Žqáry, Rbb
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná.

29.01.2013 13:34:36 | Robin Marnolli

půjdu po ní s pokorou...je třeba i bojovat ,,,krásné

02.09.2008 13:51:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí