Pořád se mnou

Pořád se mnou

Anotace: snílek...

Krásný pocit,
ten já dobře znám,
když jsi mi na blízku,
když tě tu mám.

Když však bdíš jinde,
nežli já jsem,
přeji si jediné,
dostat tě sem.

Když ale nejde,
právě s tebou být,
snažím se alespoň,
o tobě snít.

Ja a ty,
jen my dva,
jen s tebou,
žít sny se dá.
Autor honnnzik, 22.08.2008
Přečteno 589x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, loverose91, Mraveneček, SZN, Megalo'R
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dost zacatecnicke rymy, rekla bych

22.08.2008 15:42:00 | saddova

Moc pěkná a body za ten závěr

22.08.2008 08:11:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí