Zpívej mi chviličku

Zpívej mi chviličku

Anotace: jen tak ....

ještě mi chvíličku zpívej
co umí dotyk dlaní dát
do mých očí se dívej
prý i zima umí hřát

ještě mi zpívej chviličku
co připomíná džbánu tvar
hrnčíř si brouká písničku
jaký je láska krásný dar

zpívej mi chviličku ještě
jaké je krásné z džbánu pít
kdy rty šeptají prosím ještě
já chci tě vedle sebe mít...
Autor oli, 20.08.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Přesně vystihuje mou náladu a má přání.

13.09.2005 09:51:00 | takova

Přesně vystihuje mou náladu a má přání.

13.09.2005 09:50:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí