Každému tady trošku lásky

Každému tady trošku lásky

Anotace: .

Stojíš za nádherným barem
kážeš nám vodku s rudým vínem.
Už nevěříme slovům o pravdě
tchýním, milenkám, vlastním dětem

št'astní a netknuti starostmi
s uhry na čele, alimenty a valorizovatelnými důchody
Jak tam tak stojíš křehce samotná
jsi všemi bezmezně milovaná

Každému té lásky vracíš po trošce
snažíš se (zbytečně) zabránit roztržce
Jenže i dneska si dáme po držce.
Ale neboj se nic, bereme to lehce.

Stojíš za nádherným barem
kážěš nám vodku s rudým vínem
zbylas jediná, komu můžem věřit
Jsi odpověd' na otázku zda pít, či nepít?!
Autor Tecka 2, 22.08.2008
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

špatný rytmus, nesedi ti rymy, myslim,že by se to dalo jeste propracovat

22.08.2008 15:16:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí