Představy

Představy

Anotace: Další písňový text. "Imagine" od J. Lennona.

PŘEDSTAVY

Představ si, že máš zemi
Kde můžeš dít co chceš
Barvami maluj všemi
Poli, trávou, lesem jdeš.

Představy krásných dívek
Nejsou všechno, vím

Představ si, že jdeš loukou
A vidíš, stmívá se
Obloha sype nás moukou
Zase sníh vrátí se.

Představy dávných dní
Nejsou všechno, vím.

Já vím, možná jsem snílek
Ale nejsem jediný
Věřím, že každý den vstoupíš
Na můj prázdný práh.

Představy nemají konců
Chtěl bych si s Tebou hrát
Představ si tlupy honců
Představ si, že Tě mám rád.

Představy chudých lidí
Vedou k smutku nás.

Já vím, možná jsem snílek
Ale nejsem jediný
Věřím, že každý den vstoupíš
Na můj prázdný práh.
Autor Zasněný básník, 22.08.2008
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: Danik, .K.r.i.s.t.y., Iva Borecká, Psavec, okapovaroura, Adrianga
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fantazie je krásná a fantastická tím, že je bez hranic...*

23.08.2008 08:45:00 | Iva Borecká

zajimavý :)

22.08.2008 20:03:00 | strašidýlko-střapatý

hezký :)

22.08.2008 15:32:00 | Adrianga

pěkné :)

22.08.2008 15:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí