Žena od řeky Styxu ...

Žena od řeky Styxu ...

Anotace: ...

...........................
...........................

Růže zmaru uschlé z rámu okna visí
Z temné bradavky mléko smrti odkapává
Tvá ústa ženy zdála se být ničí
V údolí řeky Styx kde trny bolu klíčí...

Stála jsi na břehu - temná loďka Charonova
Černá Venuše oděná jen pustým stínem stromů
Nechtěl jsem od tvé nahoty zbaběle utíkat
Po cestě života co nezavedla by mne domů...

Tvůj slámový klín hořel paprsky světla
Když jsi mne hladila po tváři
Náhle bylo s mým návratem konec - veta
Zapsala ses mi krvavým znamením na duši...
Autor kavec, 22.08.2008
Přečteno 438x
Tipy 14
Poslední tipující: Lady Carmila, labuť, zíťa 2, s.e.n, Holis, Psavec, okapovaroura, sioned, LauraKošinová, Myrja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš duší a srdcem a to je velký dar!! i když se těším až se Tvé srdce začně smát..Jana

24.08.2008 10:15:00 | labuť

Ta krása básně poněkud bolí.Ne veršem,ale obsahem,
co slzy vhání doočí.

23.08.2008 10:02:00 | s.e.n

Dneska nějak moc ponuře.

22.08.2008 22:35:00 | Psavec

Kavečku, jeste bych si to vzala na papir, zvlast nektere rymy...
a to tema je docela temne

22.08.2008 15:47:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí