hračky

hračky

Anotace: tobě

Jazykem pot ti z kůže kradu
jsem slimák na cestách
a velkej znalec prstokladů
vyučen v tmách.

Stopa má slizká je
a vede do ráje
od tvojí šíje
po tepnách vřících
jsi čtvrtá dynastie
co ve vánicích
podlehla intrikám

Co já jich znám
jsou mi k hrám
než omrzí
jak hračky skrytý
pod vrstvou rzy
Autor zenge, 22.08.2008
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Rolnička, raďo, okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí