Vím, co chci

Vím, co chci

Anotace: ...

Už vím, co chci
a i za to vděčím tobě!
Žes mou duši naplnil
smíchem, vírou, klidem...
Vím, co chci,
Ale nač mi to je...?
Když splnit to nejde!

Chci být s tebou...

Tebou objímána,
tebou uvázána.
S tebou spřažena,
tebou líbána,
ALE TY UŽ NECHCEŠ!

Tak k čemu mi to je?
Vědět...?

Je to stejná,jako myslet,
s láskou vzpomínat,
a nakonec... NUCENA ZAPOMENOUT
Autor Hančinka, 22.08.2008
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Rošták Domča, Yves
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně silná, taky mě pobolívá u srdce, vím co to je - milovat a přitom nebýt milována..

22.08.2008 21:59:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí