Forever with you ( I want you back)

Forever with you ( I want you back)

Anotace: Pro mojí polovinu jež sem našel,pro tebe Black Death jež máš mé srdce a navždy mi ho schovávej,ať se stane cokoliv. s Láskou tvůj Goethe

Teď ztrácím se ve svých myšlenkách,
umírám si v tvém náručí,
jak bože já tě miluji,
ale chyby moje vraždí - to co je pro mě vším.
Byla si jedinnou co mne kdy pochopila,
jedinou co kdy mne milovala.
A jedinnou co prosím aby navždy se mnou byla spojená.
Nedivím se,jen nenávidím sám sebe jak o tebe sem mohl přijít.
Láska tvá dotyky dávající život chvíle které nikdy nebudou krásnější.
Nikdo na světě by mi neodpustil to co jsem ti udělal,
stydím se tě ještě žádat o lásku...
Nechci tě ztratit miluji tě a vím,že pokud odejdeš můj život ztratí směr ve kterém měl dojít k naplnění.
Vše krásné co jsem s tebou prožil,
bych prožívat chtěl,
stále zas a znova,
pak klidně odebrat se na věčnost.
S tebou sem život žil,
a bez tebe už se nedá žít,
tak navždy si pamatuj,že tě miluji víc než svůj život,
a čekám na tebe,s nadějí jež mi umírá poslední.

Navždy tu pro tebe budu moje beruško
Autor Goethe.one, 22.08.2008
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Black*Death, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, souhlasím, působivé...slova, slova, slova a jestlipak jsou také skutky, z tvé básně soudím, že nikoli...pročpak

20.09.2008 18:07:00 | SZN

Hmm,velmi pusobive!

22.08.2008 20:10:00 | Rolnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí