Až půjdeš spát

Až půjdeš spát

Anotace: Zkuste to :)

Až půjdeš v noci spát,
nezapomeň,že mohl by o Tebe někdo stát.
Ulehat budeš s pocitem,
že až ráno procitnem,
tak budeme si spolu hrát.

Vezmeme se za ruce,
lehneme s na louce,
a zas,budeme spát.

Vlezeme si na sebe,
a já budu poslouchat jen Tebe.
Tebe a Tvé srdce,
co bije velmi prudce.
Bije jak kostelní zvon,
bouří,jak rozvodněný Hron.
Autor lju.lju, 21.08.2005
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí