Naposled

Naposled

Anotace: ........

Lásko, jsi ta poslední kterás mě
potkala a směla vejít dál do mého
příbytku.

Jsi ta, o které se často sní.
Měkce, jako ptačích vajíček
dotýkat se tě smím.

Už nebude žádná jiná taková.
Teď jsi naše,
stejnou měrou pro oba.
Autor Hančí, 04.10.2004
Přečteno 678x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí