Touha

Touha

Anotace: Chtěla bych

Chtěla bych vidět
Zase ten žár.
Co provázel
Tvé oči
Chtěla bych cítit
Tvoje teplá ústa
Chtěla bych se dívat
na Tvé tělo
Již mu vtiskl
Pánbůh
Polibek milování
Tak, aby nebesy plula rozkoš.
Autor hanly, 23.08.2008
Přečteno 710x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, prostějenjá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí