Rozchodová

Rozchodová

Anotace: původně text na písničku o rozchodu, který byl moc pozvolný, nepříliš poetické

Tak mi zavolej
až budeš se bát.
Netrap se, nestonej,
stále mám tě rád.

Vždyť s tebou nekončím,
jenom s tvou jednou stránkou.
Už jsem usmířil
s nezacelenou rankou.

A až mi zavoláš
možná že po chvíli
společně zjistíme,
že bychom se k sobě hodili.

Moje přísaho,
má nekonečná touho,
spoustu se toho zbabralo
a spoustu hnilo už dlouho.

A až mi zavoláš
možná že ve chvíli
každý sám zjistíme,
že bychom se zničili.

Odpusť mi, lásko má,
nemám ni zbytek vůle,
doba je pitomá,
táhnou to dá by byla zvůle.

Tak mi odplouvej,
vzdal se mejm příslavům,
toužím vypravit loď,
plachtit s ní k novým dnům.

To co mnou prochází
v tobě se uzavírá.
Toužím vypravit loď,
už ti nic nezazlívám.

Toužím vypravit loď,
srdce se nedovírá.
Autor lapi, 23.08.2008
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí