přání

přání

Anotace: ...

Byl srpnový večer kdy tebe sem držela v náručí,
Nejhezčí den za posledních pár měsíců.
Romantika kolem nás se jen vanula.
Svíčky ve tvaru srdíčka nás uzamkly do sebe,
tys patřil v tu chvíli jen mne a já byla jen tvá.
Krásnější chvíli sem dlouho nezažila.
Cítím k tobě velkou lásku, ale ty to tak necítíš, co mám udělat proto
abychom mohli být my dva
a ne jen kamarádi co táhnou to spolu jen sem tam … ?
Přála bych si vedle tebe usínat, ráno se probouzet v tvé náručí,
koukat ti do očí, cítit tvůj dech, hladit tě po tváři a do očí ti s klidným srdcem říct Miluji Tě …
Slz jsem prolila oceán a tebe přesto vše nemám…
Úsměvy sem hýřila a tebe přesto nemám…
Polibky jsem tě obdarovávala a tebe přesto nemám…
Co udělat ať řekneš mi to sám…?
Říct, pojď ke mne obejmu tě, políbím tě, pohladím tě, a Miluji tě.
Autor ROMIKY, 23.08.2008
Přečteno 574x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji všem o komentáře znamenají pro mne hodně děkuji

25.09.2008 01:58:00 | ROMIKY

:) Nejspíš je to podle pravdy :)

Akorát teda.. Byl srpnový večer.. automaticky mi naskocilo : "byl pozdní večer, 1.máj....."blabla...

23.08.2008 17:55:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

Něžné,líbí se mi:o)

23.08.2008 17:37:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí