Co všechno dokáže láska...?

Co všechno dokáže láska...?

Anotace: Poodhal roušku tajemství mocné čarodějky....

Znát tuhle tichou krajinu,
hnát listí teplým vzduchem,
tiše plavat v přílivu,
rozhrnout zem těžkým pluhem ...

Ze slunečních paprsků
splétat copánky,
barvou natírat starý plotek,
dívat se smutně do dálky,
světu smát se, jak malinký šotek ...

Tak tohle všechno umí láska,
ta prapodivná kráska,
tak tohle všechno dělá štěstí,
ten mužíček s pevnou pěstí ...
Autor AAJenny, 21.08.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Takové...prostě nezaijímavé (pro mě)

21.06.2006 20:34:00 | Werewolfess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí