O Tobě...

O Tobě...

Anotace: Moje láska...

Když se ráno probudím,
jsi to první co uvidím.
Mám Tě u postýlky na fotce,
kam se ráno i večer koukám nejvíce.

Když Tě vidím,
chci radostí plakat.
Když Tě líbám,
chci skákat.

Jsi moje zlatíčko,
moje zářivé sluníčko ...
Mám Tě ráda víc,
než mi Ty dokážeš říct ...

Jsi to nejkrásnější
a nejdůležitější co mám,
jsi mé štěstí,
které v srdíčku navždy uchovám.
Autor AAJenny, 21.08.2005
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

MNo...nevim...zajimavý...

21.06.2006 20:32:00 | Werewolfess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí