Jen tlukot

Jen tlukot

Anotace: spoutání lásky, která je věčná

Tlukot tvého srdce
Jako odezva naší lásky
Všechno se ztrácí
V čase na věčnosti
Dýchat přestávám
Lásku v srdci spoutávám
Ptáš se proč cítíš chlad?
Ano, je to tak
Srdce v led upadlo
Navždy bolest spoutalo
Jen tlukot tvého srdce
V dáli zní
Nikdy se neztratí
Autor nývlt, 23.08.2008
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí