Lásko

Lásko

Anotace: Lásko

Lásko chci ti říct
Že tě šíleně miluji,
Chci ti pořád být na blízku, smát se, líbat tě

Lásko proč jen ti to nemohu říct.
Ty si na druhém konci světa

A já tu teď píši
A vzpomínám

Na to jak jsme spolu provokovali.
Na všechny společné chvíle.
Na tvoje něžná slova.

Ale teď je vše jinak.
Ani neodpovíš mi na mé psaní.
Už mi zůstávají jen vzpomínky na nás dva.
Autor Axol, 23.08.2008
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Jak Ti rozumím...a ani nemusí být na druhym konci světa.../stačí na druhym konci republiky:-( /

23.08.2008 23:52:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí