Jsi

Jsi

Anotace: Jsi můj něžný poklad.

Jsi můj něžný poklad.
Schovaný.
V mém nitru
A Tvoje oči tají
poselství
tajemstvím
starobylých
bůžků.
Tvé velké oči.
Krásou svou,
ukrytou v poupátku.
Obětní lístky tají.
Zpívají Tvoje jméno.
Tvá tvář.
Krásná,
To anděl
krásný
A duše proletí,
po kráse toužíce.
Po dotycích,
co hřejí.
Polibky Tvých úst.
Co mu motýl,
vtiskl let.
Autor hanly, 24.08.2008
Přečteno 773x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Holis, Psavec, saddova, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboť je dobrá.

24.08.2008 19:58:00 | Psavec

najdou se tam i obraty, co mne oslovily

24.08.2008 16:02:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí