Slovo

Slovo

Anotace: Jsi překrásné slovo.

Jsi překrásné
slovo,
které ještě nikdo nevyslovil …
Jsi tiché přání,
jsi korálek,
který svítí do tmy
a Tvoje oči.
( Jako svíce …)
Labutím křídla darují.
Jsi můj dnešek
i zítřek …
Jsi chladná rosa,
co květům žízeň zažene
a pít z Tebe mohou
i mraky nade mnou.

Co všechno Tvé oči
beze slov řeknou?
Autor hanly, 24.08.2008
Přečteno 550x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, okapovaroura, Holis, Psavec, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Též jeden přidám.

24.08.2008 19:59:00 | Psavec

docela mne to zaujalo, ne vsechno,ale neco ano, takze tip

24.08.2008 16:00:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí