Tak moc

Tak moc

Anotace: ..ho miluju.

Můj anděli, můj ochránče,
jsem Ti vděčná a taky zavázaná životem.
Vzdávám se Ti, odevzdávám,
už nemám co bych před Tebou skrývala.
Miluji Tě, obdivuji,
chci na věky po Tvém boku stát.
Chci Tě, chci Tě,
tak moc jako poušť vodu pít,
tak moc jak den aby nezačala noc,
tak moc jak viníci odpuštění,
tak moc, tak moc.
Autor Yves, 24.08.2008
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, LuciAngel, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, jen si myslím, že je tam až moc MOC. Ale jinak pěkná.

21.01.2009 10:25:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí