A víla...

A víla...

Anotace: Nejsem si zcela jístá, zda se to hodí do téhle sekce, ale to mi doufám odpustíte:)Báseň o tom, jak víla dokáže ovládat něčí city a mysl:) Budu ráda za komentáře.:)

- A víla jemnou tkaninu spřádá. -

A chlapec v adamově rouše svou touhu tomu druhému dává.
Neexistující láska mezi nimi a víla poletující nad nimi.

- A víla ve tmě jim svítí. -

A oni milují se na polním kvítí.
Neexistující láska mezi nimi stále sílí.

- A víla dodává jim spěchu. -

A chlapci padají na zem bez dechu.
Utkaná dečka padá do mechu.

- A víla svou píseň pěje. -

A Chlapec se tomu druhému směje.
Ten nechápe, co se mezi nimi děje.

- A víla odsává neexistující lásku. -

A chlapec schazuje něžnou masku.
Ten druhý má však stále na očích pásku.

- A víla přidává smrt. -

A přikazuje: "Zmlať a kosti mu drť!"
Ať se tak stane...
Autor BlacckHermione-Emm, 24.08.2008
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, Bůchví...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi, ale nerozumím všemu ... zajímavá ...

16.11.2008 19:28:00 | AyA Ones

hodne..zvlastni

22.10.2008 14:41:00 | Bůchví...

docela... zvláštní

24.08.2008 22:20:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí