Tajná přání

Tajná přání

Anotace: Tulíškovi z lásky přece..

Spletu si potají z provázků
ty nejtajnější přání
schovám je do bílých oblázků
až zahřeju je v dlani

Bude tam všechno napsaný
všechno co říct bych ti chtěla
hádáš co je to za přání
o čem jsem si snila..

Že dál bude slunce hřát,
že budem se spolu smát,
že navždy budeš při mě stát,
že na kraj světa pro mě bys šel
co víc si můžeš přát
- pro tebe bych i dýchala
kdybys býval chtěl..
Autor Ninala, 24.08.2008
Přečteno 692x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné veršíky...a dej mu čas.

24.08.2008 23:00:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí